Overkapping33 levert gratis een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping wordt gratis geleverd door Overkapping33. Via de webwinkel kunt u kiezen voor een terrasoverkapping naar keuze en wanneer u het gaat afrekenen, ziet u dat onder verzenden ‘gratis’ staat aangegeven. Vul de gewenste afleveradres in en binnen 1-2 weken kun u uw terrasoverkapping in huis verwachten. Overkapping33 zorgt ervoor dat u een aantal dagen voor levering een bericht krijgt met de afleverdatum. Terrasoverkapping bestellen bij Overkapping33.nl raad ik u zeker aan. Ik ben helemaal tevreden met mijn overkapping van Overkapping33 en nu u nog!

De aanbieder van glazen schuifwanden, terrasoverkapping, de bijbehorende zijwanden en accessoires is Overkapping33.nl. Binnen het aanbod van Overkapping33 vindt u de tuinproducten in standaardmaten, maar ook overkappingen en glazen schuifwanden zijn op maat te verkrijgen. Bij Overkapping33 bent u verzekerd van een scherpe prijs, expres bezorging en kwaliteitsproducten. Het assortiment is eenvoudig online te bestellen en te bekijken, maar een bezoek nemen aan de showroom is ook gewoon mogelijk. U kunt de showroom bezoeken in Venlo. Daar ziet u overkappingen en schuifwanden gepresenteerd. Maar ook accessoires zoals zonwering voor op de dakplaten en led verlichting voor de overkapping kunt u bekijken. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Bent u niet tevreden met de geleverde producten? Geen probleem! Zolang het niet op maat is, kunt u het altijd binnen 14 dagen na levering, retourneren bij Overkapping33.nl. De producten worden dan door de transporteur opgehaald, of u kunt ervoor kiezen om het zelf af te geven. Daarnaast wordt er op de terrasoverkapping altijd standaard 5 jaar fabrieksgarantie gegeven. Zo weet u zeker dat, als er iets defect gaat binnen de periode, u het kunt aankaarten bij Overkapping33.nl! Twijfel niet langer en bestel met de uitstekende service voorwaarden eenvoudig en snel op Overkapping33. Heeft u nog vragen? Contacteer de klantenservice!