Paalafdekkers van blauwe steen bij COMPOSIETvakman.be

blauwe steen paalafdekker van COMPOSIETvakman.be

Een blauwe steen paalafdekker van COMPOSIETvakman.be: Voordelig online, directe levering uit eigen zagerij, altijd op maat & snel in huis!  Met een gerichte collectie blauwsteen natuursteen paaldeksels, waarbij u naast de meest gebruikte afmetingen ook voor een afmeting naar wens kunt kiezen, is de kans groot dat u bij ons slaagt. 

blauwe steen paalafdekker van COMPOSIETvakman.be

Sfeer- & stijlvol!

Een paalafdekker van blauwsteen is – naast enorm praktisch – vooral ook bijzonder sfeervol en staat garant voor een stijlvolle look; Landelijk met een luxe accent! Met een afdekker beschermt u de onderliggende pilaar (of ander element) tegen water en vocht, maar ook tegen beschadigingen. Veelal wordt gekozen voor paalmutsen in het geval van gemetselde palen die onderdeel zijn van een muur, maar er zijn legio andere toepassingen mogelijk. Uiteraard bestelt u ook blauwe steen / arduin muurdekstenen bij ons op maat. 

De paalmuts dient iets breder en langer te zijn dan het onderliggende element (advies: 2,5 cm oversteek). De paalafdekkers van COMPOSIETvakman.be zijn namelijk aan alle 4 de zijden (aan de onderkant) voorzien van een waterhol / watergeul. Dit zorgt voor een goede afwatering, oftewel dat het vocht van de paal / pilaar afloopt – en dus niet in – op en/of onder de pilaar terecht komt. 

Enorm praktisch dus, maar onze paalmutsen van blauwsteen zijn vooral ook enorm mooi! Met arduin bent u verzekerd van een hoogwaardig natuurproduct. Deze paalmuts wordt op maat voor u gemaakt, in eigen natuursteenzagerij! Of u nu kiest voor het stoere & gebruiksvriendelijke geschuurde blauwe steen, of de stijlvolle (licht / blauw) gezoete variant, u ontvangt altijd een product met die prachtige & levendige blauwgrijze tint die zo kenmerkend is voor de echte Belgische blauwe steen (arduin) uit Henegouwen. TIP: Bent u op zoek naar iets unieks? Wat dacht u van gefrijnde zijkanten?