Meteen inzicht in de kosten van een schutting op Schutting33.nl

Collectie betonschuttingen van Schutting33

Wanneer u benieuwd bent naar wat een schutting kost, maar u niet dagenlang wilt op een offerte die u heeft aangevraagd, dan raden we u aan om Schutting33.nl te bezoeken. Geen offerte aanvragen die dagenlang duren, maar een transparante vaste prijs voor alle klanten die direct zichtbaar is. Vul online uw formaat in, kies voor de opties en accessoires, en voordat u het weet heeft u een prijs op maat! Naast een heldere en transparant inzicht in kosten, krijgt u ook de laagste prijsgarantie op verschillende schuttingen en altijd de allerbeste kwaliteit!

Eenvoudige montage

Bekijk de collectie betonschuttingen van Schutting33. De afmetingen van een tuinschutting betonplaat zijn: 200x40x3,5 centimeter. 200 centimeter lang, 40 centimeter hoog en 3,5 centimeter dik. De betonplaten worden meestal met vijf op elkaar gestapeld. Zo komt u uit op een hoogte van twee meter. Dit is de standaard hoogte van een tuinschutting beton bij een woning. Wilt u uw beton schutting wat hoger hebben? Dan kunt u ook 6 of 7 schuttingdelen beton op elkaar stapelen. De betonpalen worden geleverd op dezelfde hoogte als de betonplaten. Schutting33 adviseert u graag over de juiste hoogte van uw tuinschutting beton. Neem contact op met de klantenservice van Schutting33 die u graag hierbij helpt. 

Prijs op maat

Kiezen voor Schutting33 voor u betonnen schutting, is de beste keuze. Bij Schutting33 krijgt u de laagste prijsgarantie. Daarnaast bieden ze alleen schuttingen van de allerbeste kwaliteit, wordt u betonnen schutting binnen 5-10 werkdagen op locatie bezorgd en krijgt u een montagehandleiding voor eenvoudige montage. Ook kunt u in de showtuin in Venlo bezoeken, geheel advies op maat verkrijgen. Is de showtuin in Venlo te ver? Dan kunt u ook de klantenservice bereiken per telefoon. Twijfel niet langer en bestel eenvoudig uw beton schutting bij Schutting33.nl. Bekijk eens de andere schuttingen van Schutting33.nl waaronder hout beton schutting, schanskorven en aluminium schuttingen.