Altijd een schoon en fris matras

matrasbeschermer

Tijdens de slaap wil je natuurlijk op een schoon en fris matras slapen, het is geen prettig idee als je weet dat het matras vol met transpiratievlekken zit of ander vuil. Door gebruik te maken van een afritsbare matrasbeschermer weet je zeker dat je matras schoon blijft, is het nodig om de beschermer voor je matras te wassen dan doe je dit eenvoudig in de wasmachine. Is die weer schoon dan kun je weer genieten van een heerlijk schoon en fris bed om in te slapen.

matrasbeschermer

Verlies je veel vocht?

De ene mens transpireert meer als de ander, sommige mensen liggen al te zweten in bed midden in de winter. Het is natuurlijk vervelend als je bed en met name je matras daardoor vervuild wordt. Een waterdichte matrasbeschermer zorgt ervoor als je ook veel transpireert, dat je matras toch droog en schoon blijft.  Maar ook voor ouderen die incontinent zijn en voor kinderen is de beschermer perfect,gebeurd er een ongelukje tijdens de slaap dan heb je ook veel meer comfort.

Gebruik hem niet als hoeslaken

Tegenwoordig is het comfort en de techniek al zover, dat een matrasbeschermer met het comfort niets onderdoet dan een normaal hoeslaken. Toch is het de bedoeling om de beschermer niet te gebruiken als hoeslaken, gebruik de beschermer onder het hoeslaken om puur het matras te beschermen tegen vocht. Je zult merken als je de beschermer gebruikt het slaapcomfort met sprongen omhoog gaat, in de webshop van smulderstextiel.be is de beschermer verkrijgbaar.