Geen zorgen om je grasveld

kunstgras laten leggen

Heb je geen tijd om je gazon of grasveld aan te leggen of ben je er niet zo handig in? Kunstgras laten leggen kun je eenvoudig laten doen door grasengroenkunstgras.be, de specialisten leggen ieder formaat grasveld voor je. Of je nu een klein gazonnetje hebt, of een enorme tuin waar je in kunt voetballen. Je wordt volledig ontzorgt en geniet daarna van een perfecte grasmat waar je nog jaren plezier van hebt, natuurlijk heb je op het leggen van kunstgras ook garantie.

kunstgras laten leggen

De werkwijze

Voor dat het kunstgras gelegd kan worden, moeten er nog een aantal dingen worden voorbereid. Wil je het kunstgras laten leggen en er helemaal geen omkijken naar hebben, of wil je om de kosten te drukken toch een handje meehelpen. Je kunt bijvoorbeeld het afvoeren van de oude grond en het ophogen van de grond zelf uitvoeren, hierdoor ben je voordeliger uit dan als je alles uitbesteedt. Ben je in de positie dat je deze stappen ook kunt laten doen dan laat je het natuurlijk grasengroenkunstgras.be doen.

Altijd een vaste manier van leggen

Of er nu een voetbalveld of een klein gazon in een particuliere tuin moet worden gelegd, de werkwijze is altijd gelijk. Tijdens de aanleg wordt deze werkwijze aangehouden omdat dit altijd een succes is, er van afwijken is geen optie. Bij het kunstgras laten leggen zit het drukverdeeldoek en het zand om het gras te bestrooien altijd bij de prijs inbegrepen. Bij het afgraven van de toplaag wordt de grond ook afgevoerd voor je.