Eenvoudig vloertegels herstellen

Nooit geweten dat het zo makkelijk is om zelf je eigen vloertegels herstellen.  Eigenlijk moest ik een keuze maken uit het opnieuw kopen van plavuizen, of deze proberen te maken. Ik heb maar voor het laatste gekozen, want dit lijkt mij de makkelijkste en de goedkoopste manier. Via het bedrijf Beltraco heb ik de nodige spullen besteld, waaronder Kerami-Fill en Proffill. deze spullen zorgen ervoor dat jouw plavuizen eer weer helemaal top uit gaan zien. Ook zorgen deze ervoor dat de gaten in de vloer weer gedicht kunnen worden. Op deze manier lijkt het net dat er een nieuwe grond ligt en is de aanschaf van een nieuwe vloerbedekking niet nodig. Omdat ik zelf niet zo een klusser was, wilde ik het deze keer wel eens uitproberen.  vloertegels herstellen

Super resultaat

Wat ben ik trots op mijzelf, al zeg ik het zelf. De klus om vloertegels te herstellen leek mij moeilijk, maar dit had ik binnen een mum van tijd geklaard. En boven mijn verwachting ziet het er allemaal stralend uit. Tegenwoordig is geen klus mij teveel en wil ik het eerst zelf proberen voordat ik deze uit handen ga geven.  vloertegels herstellen

Mijn schoonouders hadden problemen met hun laminaat, ook hier kwamen steeds meer beschadigingen naar voren. Toen ik hun over Beltraco vertelde zijn zij meteen naar deze site gegaan en hebben hier ook zo een setje besteld. Wel met de vraag aan mij of ik hun hiermee wilde helpen en dat was geen enkel probleem. Je kan wel zeggen dat ik de smaak te pakken heb en daar ben ik zeer trots op.