De mooiste loungebanken van Dutch Riviera

loungebanken

loungebanken

Gaaf cadeau!

Toen mijn vriend en ik eindelijk waren verhuisd naar een huis dat groot genoeg voor onze beiden en de honden was, hebben wij natuurlijk een leuk feestje gegeven. Mijn ouders kwamen ook op bezoek en hadden een super mooi cadeau mee gebracht! Van hen hebben wij namelijk loungebanken gekregen! De loungebanken zijn van Dutch Riviera, daar worden echt de mooiste tuinmeubelen verkocht. Wij hebben echt veel geluk, met die ouders van mij!

Wat ik ook erg fijn vind, is dat mijn ouders precies weten welke tuinstijl bij ons past. Op die manier hebben zij ook de juiste loungebank gekocht en natuurlijk zijn wij daar erg blij mee. Wij hebben op het feest nog veel meer leuke cadeaus gehad. Iedereen wist dat onze focus momenteel op onze tuin ligt en wij daar nog wat onderdelen voor nodig hadden. Zodoende hebben wij mooie plantenbakken gekregen en leuke bloemzaadjes. Ik heb zelf voldoende gekregen om mijn eigen moestuintje te gaan maken, hoe leuk is dat?!

Wat vinden jullie altijd leuke cadeaus om te geven? Dat wij zo’n groot meubel zouden krijgen van mijn ouders had ik echt niet verwacht! Ik hoop dat wij binnenkort ook zo iets voor hen terug kunnen doen.